Rólunk

CÉGBEMUTATÁS

A Totál Szerviz Kft. 1990 áprilisában magáncégként alakult. Tevékenységét idegen telephelyen, bérelt műhelyben tudta elkezdeni. Itt szívós, és minőségben elkötelezett munkával növelte piaci részesedését az emelőgép értékesítés, javítás és szervizelés területén.

presztizsA cég vevőszolgálati partnere volt a Car- Ker gépimportőr vállalatnak, mely a bolgár és csehszlovák villástargoncákat és emelőgépeket forgalmazta. A garanciális és azon túli szerviz szolgáltatások a Dél-Alföld megyéire, így Csongrád, Bács-Kiskun, Békés és Szolnok megyére koncentrálódtak.

1992-ben a cocom lista feloldása után robbanásszerű technológiai fejlődés indult meg Magyarországon, mely magával hozta a korszerű nyugati és japán gyártmányú targoncák elterjedését.  Ezen emelőgépek elektronizációja jelentősen bonyolultabbak lettek, rendszerbe kerültek a fedélzeti komputerrel vezérelt gépek, ami miatt munkatársaink képzése kezdetét vette, mely a mai napig tart…..és soha nem lesz vége.

1995-től Hódmezővásárhelyen megvásároltuk a mai napig központunkként üzemelő Szt. István tér 9. alatt lévő telephelyünket, ahol kialakítottuk a minden műszaki problémára biztos háttért nyújtó műhelyeinket, valamint valamennyi targonca típust lefedő alkatrész forgalmazó üzletünket. A folyamatos ellátást német, holland, belga és japán partnereink biztosítják.

1997-ben a cég Kecskeméten zöldmezős beruházással létrehozott egy javító-kereskedelmi bázist, amit észak Bácska dinamikus fejlődése tett indokolttá.

Mára 30 munkatársunkkal és 14 szervizautóval szolgáljuk ki ügyfeleinket. Jelenlétünk a fent említett négy megyében a legerősebb, de az ország egész területén vállalunk munkákat.

Minőségi munkánk elismeréseként 2008-ban elnyertük a Dél Magyarország és a Szegedi Tudományegyetem Gazdasági Presztízs Díját, az Év Vállalkozása kategóriában.